Tvinnarevägen 3, 437 34 LINDOME
0707-84 90 96
info@tandlakaremehdisedigh.se

Behandlingar

Traditionell tandvård

Undersökningar, lagningar, tandhygienistbehandling, rengöring samt tandpolering.

LÄS MER

Akuttandvård

Akuttandvård under våra vanliga öppettider

Vi erbjuder alla former av akut tandvård – Vi har dagliga akuttider. Ring oss direkt om du har ilningar, värk eller har slagit av eller ut tänder.
0707-849096

LÄS MER

Kirurgisk tandvård

Exempelvis operationer av visdomständer, komplicerade tanduttagningar och operationer för tandimplantat.

LÄS MER

Estetisk tandvård

Tandblekning, en rätt genomförd tandblekning kan ge vitare tänder och ett vackert leende. Porslinsfasader.

LÄS MER

Implantat, kronor, broar
och proteser

Förlorade tänder, även en enstaka tand påverkar tänderna och bettet på sikt och effekterna kan komma långt senare. Att operera in implantat är idag en smidig procedur som sker med moderna metoder. Vi arbetar uteslutande med helkeramiska konstruktioner som E-max och Zirkonium som är mycket starka och vackra tandkronor med lång hållbarhet.

LÄS MER

Rotfyllning – Endodonti

Genom att rotfylla en tand får du behålla tanden, och den kan användas att göra en krona på eller som stöd i en brygga.

LÄS MER

Tandlossning – Parodontit

Parodontit är en av de absolut vanligaste sjukdomarna i dag. Tyvärr upptäcks detta ofta sent av många tandläkare eller inte alls förrän det gått långt. Vår tandläkare är även utbildad tandhygienist samt tandtekniker och har därför en helhetssyn inom tandvårdsbehandling som är unik. Han missar inte detta. Behandlingen är relativt enkel men måste upprepas för att ha god effekt. På vår klinik utför legitimerad tandläkare alltid behandlingen.

LÄS MER

Käkleds- och muskelbesvär

Många pressar eller gnisslar tänder. Detta kan förutom att utsätta tänderna för slitage leda till spänningshuvudvärk eller värk i nacken. En undersökning avgör om du behöver en bettslipning för att tänderna ska passa ihop bättre eller en bettskena som gör att musklerna kan slappna av och samtidigt skydda tänderna mot onödigt slitage.

LÄS MER