Tvinnarevägen 3, 437 34 LINDOME
0707-84 90 96
info@tandlakaremehdisedigh.se

Kampanjer

Våra kampanjer

Vi har stående kampanj för våra patienter som innebär en kostnadsfri undersökning varje år. Detta för att du som patient inte skall hoppa över dina tandläkarundersökningar och då eventuellt förvärra din tandstatus.
Det är mycket viktigt med löpande undersökningar för att hitta ev. begynnande problem och behandla direkt. Kostnaden blir lägre för dig om problemet snabbt kan åtgärdas.

Mjuk bettskena

En mjuk bettskena är bra för dig som gnisslar eller pressar tänder under sömnen. Bettskenan skyddar dina tänder mot slitage samt ömmande käkmuskler och förhindrar huvudvärk. Om du pressar tänder vid träning är det också en god idé att använda en mjuk bettskena.

Kampanjpris 1,800:-

Ordinarie pris 2.800:-

Hård bettskena

En hård bettskena passar för dig med bettfysiologiska problem. Vår tandläkare gör bedömningen om en hård bettskena kan hjälpa dig.

Kampanjpris 2.500:-

Ordinarie pris 4.000:-

Mjuk tandblekning med blekskenor

Avtryck tas på dina tänder och blekskenor framställs. Du bleker hemma i ca 5 dagar. Blekskenorna behåller du och kan använda i flera år framöver för ”touch-up-blekning”. Blekning är också estetisk tandvård och ingen ersättning utgår från Försäkringskassan.

Kampanjpris 3,000

Ordinarie pris 4.000:-